Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Zenehallgatás legálisan online

blackPanther Projekt Zenehallgatás legálisan online

Zenehallgatás legálisan online

Szerző: Adminisztrátor

Az alábbi blackPanther OS-en is használható, kereskedelmi zene-streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A zenék böngészésére lehetőség van zeneszerző, album, lemezkiadó, műfaj és lejátszási lista alapján is. Az asztali alkalmazás lehetővé teszi a zenék egyszerű megvásárlását is viszonteladókon keresztül.

Programnév: Spotify-client

A „Prémium” előfizetés pedig olyan extra funkciókat tesz elérhetővé, mint a magasabb bitráta, internetkapcsolat nélküli hozzáférés és mobilalkalmazás általi hozzáférés. A Prémium szolgáltatás ingyenesen kipróbálható 48 óra erejéig, amihez csupán a mobilalkalmazást kell feltelepíteni és bejelentkezni a kívánt Spotify fiókba.

A Spotify 2008 októberében vált elérhetővé a nagyközönség számára Svédországban, akkor még Spotify AB néven. A szolgáltatás 2010 szeptemberében elérte a 10 milliós felhasználói lélekszámot, 2011-ben a prémium szolgáltatás előfizetőinek száma elérte a 2.5 milliót. A Spotify felhasználóinak száma 2012 decemberében elérte a 20 milliót, amiből 5 millió prémium előfizető.

A felhasználók készíthetnek lejátszási listát kedvenc zenéikből és meg is oszthatják vagy szerkeszthetik azokat más felhasználókkal. Emiatt a lejátszási listák link formájában “fogd és vidd” módszerrel könnyedén megoszthatók akár e-mailben vagy Skype-on is. Ha a címzett megnyitja a linket, a lejátszási lista letöltésre kerül a Spotify fiókjába. A letöltött lejátszási listák ezek után automatikusan frissülnek, amikor a szerzőjük újabb zeneszámot ad hozzájuk. Ahogy minden normális link, a lejátszási listák linkjei is bárhol használhatóak. Ugyanez a szabály vonatkozik egyetlen zeneszámra is, amit ugyanígy “fogd és vidd” módszerrel tudunk megosztani.

Egy csomó adat: https://hu.wikipedia.org/wiki/Spotify

Spotify a blackPanther OS v18.1SE-n

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match