Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Stratégiai akciójáték – Warzone

blackPanther Projekt Stratégiai akciójáték – Warzone

Stratégiai akciójáték – Warzone

Szerző: Adminisztrátor

Ebben az akciójátékban csak akkor lehetünk győztesek ha stratégiai képességeinket meg tudjuk villantani és felvesszük a kesztyűt az ellenséggel szemben. A játék futtatása során a hagyományoktól eltérően itt nem abból lesz a győztes aki minél több katonát semlegesít, végül is ez a lényeg, de annak eléréséhez sokkal komplexebb stratégiai megközelítésre van szükség.

Programnév: Warzone 2100

Bázisok építésével jelentős mértékben meg tudjuk növelni annak a lehetőségét hogy csökkentsük az ellenségek számát. Egyjátékos és hálózati módban is használható.

A Warzone 2100 valójában még 1999-ben indult el útjára és szint 2012-be lépet be a Linux világába az eredetileg Eidos játéka, melyet 2005-ben tettek nyílt forráskódúvá. Valahol a jövőben kell háborúzni az olajkutakért. A Pentium-ok előtti korszakba érezzük magunkat, a kockás térkép láttán, de lehet ezzel digitális jövőbeli világot akartak varázsolni. Pár kész épülettel vagyunk ellátva melyhez lehet hozzáépíteni. Miért konstrukciós játék. Itt jön a csattanó, a tankjainkat vagy robotjainkat mi magunk fejlesztjük. Szóval nem csak hogy a laboratóriumba fejlesztjük a dolgainkat, hanem részenként is mi rakjuk össze.

A 3 dimenziós pálya forgatható minden irányba így egy teljesen modern játékot kapunk. Érdekes élményt nyújt a játék, nekem elég nehéz volt, igaz nem vagyok a stratégiák rajongója.

  

A letöltéshez be kell jelentkezned, vagy használd az App-Helper menüt!

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match