Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

PyCharm grafikus fejlesztőkörnyezet – IDE

blackPanther Projekt PyCharm grafikus fejlesztőkörnyezet – IDE

PyCharm grafikus fejlesztőkörnyezet – IDE

Szerző: Adminisztrátor

.A JetBrains fejlesztette ki és tette közzé ezt az ingyenes szoftvert Python kódfejlesztők számára; ez a szoftver a professzionális PyCharm változat ingyenes verziója. Mi egyébként kimondottan nem javasoljuk ennek az értelmetlenül robosztus, és erőforrásigényes környezetnek a használatát egy olyan script-nyelvhez, amit akár a Kate-ban is jól tudsz használni. De több alternatív, és könnyed fejlesztőkörnyezetet is találsz nálunk Python-hoz!

Programnév: PyCharm-Community

Ez egy dedikált integrált fejlesztési környezet (IDE), amelyet a Python programozási nyelv tanulására és tanítására terveztek. A Pycharm-professional egy fizetős változat! A PyCharm Edu egy sor olyan funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a kezdő programozók tanulási folyamatát, ilyenek például az interaktív kódolási gyakorlatok és a testreszabható tananyagkészítés.

  • Interaktív gyakorlatok: A PyCharm Edu interaktív kódolási gyakorlatokat kínál, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy dinamikus és vonzó módon tanulják meg és gyakorolják a kódolási fogalmakat.
  • Testreszabható tanterv: A beépített tananyagszerkesztő segítségével az oktatók tananyagokat készíthetnek és testreszabhatnak, beleértve a gyakorlati gyakorlatokat, vetélkedőket és projekteket.

A fenti funkciókon kívül a PyCharm Edu a hagyományos Python IDE összes alapvető funkcióját biztosítja, mint például a szintaxis kiemelése, a kódkiegészítés, a hibakeresés és a verziókezelés integrációja. Támogatja a Python fejlesztésében általánosan használt, külső féltől származó különféle eszközöket és könyvtárakat is.

A saját Python-IDE fejlesztésünkben közreműködőket szívesen látunk!

Kapcsolódó

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match