Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Online rádiók hallgatása egyszerűen

blackPanther Projekt Online rádiók hallgatása egyszerűen

Online rádiók hallgatása egyszerűen

Szerző: Adminisztrátor

Ebben a blackPanther OS-en futtatható GTK alkalmazásban kezelhetjük az online rádiókat, egyszerűen kiválasztásuk után csak kattintsunk, rá és máris hallgathatjuk őket. A felületén a médialejátszókból ismert albumnézetben láthatjuk az online is frissülő rádióadók listáját.

Programnév: GRadio

A Gradio (18.1-től) lehetővé teszi a nyilvános rádióállomások megtalálását és lejátszását. Nem kell többé .pls vagy .m3u fájlokkal birkózni vagy DAB antennákat csatlakoztatni, és néhány hasonló alkalmazással ellentétben nem kell URL-t másolni és beilleszteni sem, mivel a a Gradio rendelkezik egy beépített „felfedezési” szekcióval (most végtelen görgetéssel). Lehetővé teszi a közösségi rádió böngésző honlapján felsorolt ​​több ezer rádióállomás szűrését . Böngészhet az összes rendelkezésre álló állomáson, lásd a legnépszerűbb vagy legutóbb frissített állomásokat; plusz szűrő nyelv, kulcsszó vagy ország szerint, és így tovább.

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match