Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

DVD, ISO, mappa biztonsági mentése, másolása

blackPanther Projekt DVD, ISO, mappa biztonsági mentése, másolása

DVD, ISO, mappa biztonsági mentése, másolása

Szerző: Adminisztrátor

Többplatformos és nyílt forráskódú szoftverprojekt, amely lehetővé teszi a DVD lemezek, ISO fájlok vagy akár mappák másolásának könnyű használatát. Automatikusan tömöríteni tudja a DVD videó streameket, lehetővé téve a DVD9 lemezek DVD5 formátumba másolását.

Programnév: K9Copy Reloaded (k9copy)

A DVD-ket át lehet másolni akár DVD menü nélkül is. Egy másik érdekes lehetőség az, hogy lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy kiválassza a sorrendet, amelyben a videó szekvenciákat lejátssza a DVD-Video lemezek menü nélküli másolásakor. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy ISO képeket, előnézeti címeket készítsen, megőrizze az eredeti menüket vagy kiválassza, hogy melyik audio- és feliratsávot kell másolni.

Ha két meghajtónk van, a K9Copy közvetlenül másolja át másikra. Ha csak egy meghajtónk van, akkor  ISO képet fog létrehozni, amelyet majd egy üres lemezre írunk. A műsorszámokat közvetlenül a K9Copy fő ablakaiban lehet kiválasztani, vagy van egy varázsló, amely végigvezet bennünket a folyamaton. A K9Copy képes más DVD formátumok kódolására is, például AVI és MP4 formátumban, de a kétrétegű lemez tartalmát akár egyrétegű lemezre is szorítja.

 

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match