Skype hívás vagy üzenet: blackpanther.hu Üzleti email: info@blackpanther.hu

Digitális fénykép-, és albumkezelő

blackPanther Projekt Digitális fénykép-, és albumkezelő

Digitális fénykép-, és albumkezelő

Szerző: Adminisztrátor

Professzionális, a blackPanther OS-en is használható, fejlett digitális fénykép-, albumkezelő alkalmazás, ami digitális fotók exportálását/importálását, konvertálását és szervezését teszi lehetővé. A fotók albumokban kerülnek rendezésre, amelyek többféle módon is rendezhetőek vagy módosíthatóak, átalakíthatóak.

Programnév: digiKam

A digiKam rendelkezik címkézéssel is. Megcímkézheted a több mappában is megtalálható képeidet, és a digiKam segítésével gyors és intuitív módon böngészheted őket, akár megjegyzéseket is hozzáadhatsz a képekhez. A digiKam egy gyors adatbázis felhasználásával tárolja ezeket a meta-információkat, ami a megjegyzések és címkék hozzáadásával és szerkesztésével is megbízható felhasználást biztosít.

A digiKam KIPI beépülőket is használ ezzel pedig sok hozzáadott funkcióval bővíti a programot. A KIPI (KDE Image Plugin Interface) egy közös  fejlesztett plugin-infrastruktúra a digiKam, a KPhotoAlbum és a GwenView számára. Célja, hogy lehetővé tegye olyan képadatbázisok fejlesztését, amelyek a KDE grafikus alkalmazásai között oszthatók meg.

Egy könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényképezőgéphez való kapcsolódást és a képek megtekintését, letöltését és / vagy törlését. Alapvető automatikus transzformációk alkalmazhatók a kép letöltésekor.

Egy másik eszköz, amelyet a legtöbb művész és fotós ismernek, a Light Table. Ez az eszköz segít a művészeknek és a fotósoknak abban, hogy felülvizsgálják munkájukat, biztosítva ezzel a legmagasabb minőséget érhessék el. A „klasszikus fénytáblán” láthatja a művész a képeket, a digiKam-ban a fénytábla funkció hasonló élményt nyújt a felhasználó számára mint a valóságban. Fotót importálásához húzd rá a világítóasztalra, és azokat a területeket érheted el, amelyekre épp szükség van.

Jellemzők:

  • Képek inportálása/exportálása
  • Gyűjtemények rendezése
  • Elemek megtekintése
  • Szerkesztés és javítás
  • Létrehozható diavetítések, naptár, nyomtatás, stb…
  • Alkotások megosztása a szociális hálózatokon, e-mailekben, a saját weballériában, stb…

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match