Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

3D CAD objektum modellező

blackPanther Projekt 3D CAD objektum modellező

3D CAD objektum modellező

Szerző: Adminisztrátor

Ez a program 3D CAD-objektum modellek létrehozására szolgál. Multiplatformos alkalmazásról van szó, létezik Windows, Linux és Mac OS X alá is.  Nem egy interaktív rajzolóprogram, hanem scriptekből renderel 3D-s modelleket. Egyszerű geometriai formákból (primitívekből) lehet halmazműveletekkel felépíteni a modellt (CSG, Constructive Solid Geometry).

Programnév: OpenSCAD

Az alkalmazás a 3D-modellerektől eltérően (mint például a Blender) nem a 3D-s modellezés művészi szempontjaira, hanem a CAD-szempontokra összpontosít. Az OpenSCAD nem interaktív modellező. Ehelyett olyan, mint egy 3D-fordító, amely egy szkriptfájlban olvassa le, amely leírja az objektumot és a 3D-s modellt a parancsfájlból. Ezzel (a tervező) teljes mértékben átveheti a modellezési folyamatot, és lehetővé teszi, hogy egyszerűen megváltoztassa a modellezési folyamat bármely lépését vagy a konfigurálható paraméterek által meghatározott mintákat.

  

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match