Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Nem támogatott operációs rendszer!

blackPanther Magyarország Nem támogatott operációs rendszer!

Nem támogatott operációs rendszer!

Szerző: Adminisztrátor

Sajnálom, de az általad használt rendszer valószínűleg nem felel meg a tartalom eléréséhez!

Olyan operációs rendszerről próbálod megnyitni a blackPanther OS magyar alternatív operációs rendszer lapjait, amellyel nincs lehetőséged a teljes tartalom elérésére. Az általad használt rendszerrel kapcsolatban mi semmilyen információval, támogatással, programokkal és tartalommal sem szolgálunk, kivéve a jelenlegi rendszered cseréjéhez szükséges telepítőt.

Ha nincs szükséged a telepítőre segítünk megtalálni az általad használt rendszer weboldalát: Windows, Mac, Linux

Amennyiben tévedés történt, és a te rendszered egy blackPanther OS, frissítsd a rendszert és kíséreld meg a belépést az általunk kibocsátott Chrome, Chromium, Firefox, Vivaldi böngészők egyike alól! Ha ezután sem tudsz bejelentkezni, jelezd nekünk a problémát egy üzenetben, hogy minél előbb kijavíthassuk a hibát.

Az tartalom felhasználásával kapcsolatban a “Regisztrációs” és az ÁSZF oldalon tájékozódhatsz. A korlátozás ellenére, ha az oldalt többször újratöltöd és megpróbálsz bejutni a zárolt területre, IP cím szerint kerülsz letiltásra. Amennyiben elakarod érni a a zárolt tartalmat, a regisztrációs feltételeknek kell megfelelned. Amennyiben a tartalom ingyenes részeire vagy kíváncsi, telepíts egy blackPanther OS-t. Az aktuális változatot az angol weboldalunkról, vagy közvetlenül innen tölteted le

“blackPanther OS v18.1SE (Renegade) - 64bit” letöltése blackPantherOS-v18.1SE-x86_64-Renegade-DVD.iso – oÍo

Miért is van ez a korlátozás, ha “én” Ubuntu-t, vagy valamilyen Debian-forkot, Debian-fork-forkját használom?

Bár az oldalon nagyszerű dolgokat teszünk közzé ami biztosan sok embernek hasznos lehet(ne), de a döntést ismét negatív események előzték meg. A tudomásunkra jutott, hogy azokat a felhasználókat akik blackPanther OS-t használnak, egyes magyar közösségek diszkriminálják, kizárják, kitiltják, a rendszerrel kapcsolatban valótlanságokat terjesztenek. Ezzel a lépéssel fejezzük ki együttérzésünket a felhasználóinknak, és válaszul a konkurenciát kizárjuk a blackPanther OS felhasználók számára fenntartott tartalom elérhetőségéből.

A Windows fanatikusok által létrehozott kamu Linux-csoportokban burjánzó aljas, rosszindulatú, szándékos megkülönböztetéseket elítéljük, és szankcionáljuk a jövőben is:

Az ominózus csoport Windows-fanatikus alapítója, adminisztrátora akinek az agyában ez megszületett és nyíltan és büszkén diszkriminálja a blackPanther OS felhasználókat, és  nem utolsó sorban lejáratja a Linux alapú rendszereket:

És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match