Üzleti Skype: blackpanther.hu Üzleti: info@blackpanther.hu

Felhasználók

Felhasználók

Szerző: Adminisztrátor

Ha ezen az oldalon jársz, talán komolyan gondolkodsz azon, hogy te is magasabb szintre emeld blackPanther OS felhasználói státuszod és üzleti felhasználóvá válj. Erre azonban csak akkor van lehetőséged, ha blackPanther OS Professional felhasználó vagy, esetleg tiszteletbeli tagságot vívtál ki magadnak. A pontos részletekhez látogass el a regisztrációs oldalra.

Az is lehet, hogy csak a felhasználói közösséget keresed! Ebben az esetben egyszerűen lépj át a közösségi honlapra (mert ezen weboldal nem egy közösségi lap), esetleg keresd  fel a felhasználókat a felhasználói csoportban a Facebook-on.

Fontos tudnod!
A regisztráció nem kötelező és nem szükséges a rendszer használatához! Regisztrált felhasználó ezen az oldalon csak az lehet, aki megfelelt a blackPanther felhasználói hitelesítésen.

Csak a bejelentkezett tagok láthatják egymást!

Lehetsz te is regisztrál tag, amennyiben hozzájáruló blackPanther OS felhasználó vagy. Azzal válsz számunkra értékessé, hogy hozzájárulsz a blackPanther OS projekthez. Ez alatt nem feltétlenül azt kell érteni, hogy fizetsz érte, hanem azt, hogy közösséget építesz, programokat javítasz, terjesztő vagy, stb. További részleteket itt olvashatsz:

Tagságok 


És van külön márkaoldalunk is a Facebook-on, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match