Meet hívás és az Üzleti email: info@blackpanther.hu

Szoftverközpont (Gtk3)

blackPanther Projekt Szoftverközpont (Gtk3)

Szoftverközpont (Gtk3)

Szerző: Adminisztrátor

Egy segédprogram az alkalmazások és a frissítések telepítéséhez. Gtk3 felületen. A hátránya, hogy a számtalan komponens miatt lassú az adatbázisok beolvasása. A PackageKit motornak köszönhetően számos csomagformátumot támogat, mint például az RPM és a Deb csomagokat is.

Programnév: Gnome-Software

A program tárolók hozzáadásához és kezeléséhez, frissítések telepítéséhez is használható. A felületén a szoftverek használatuk szerinti csoportokra vannak bontva. A képek megjelenítéséhez a Fedora és a Debian képtárolóit használjuk. Nemrég az Ubuntu is bejelentette, hogy erre cseréli a szoftverközpontjukat, pedig a korábbi áttekinthetőbb volt. Gyaníthatóan a budget viszont nem fedezte már, épp úgy ahogy az Unity-t sem.

Bár a program elérhető a 16.2-ben, nem tudtuk jól integrálni a smart csomagkezelő motorral. Ezért nem javasolt a használata a 18.x előtti verziókon.

Hozzászólások lezárva

Megújult márkaoldalunk a Facebook-on! Hírekkel, értesítésekkel, különlegességekkel..

Látogatás oda

Olvasd el az alábbiakat

Figyelmeztetés! 
A fiókhasználat, az alkalmazás raktár használata és a programok ingyenes letöltése a blackPanther OS felhasználók kiváltsága.  Minden más rendszer, beleértve a Windows/Mac/egyéb Linux alapú rendszereket, a szolgáltatás díjköteles!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match