Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Frissítések, hibajavítások

Frissítések, hibajavítások

Frissítések, hibajavítások

Szerző: Adminisztrátor

Jelenleg is különböző aktív verziók állnak folyamatos frissítési támogatás alatt. A kiadástól számított minimum két év támogatási ciklussal lehet számolni, de folyamatosan figyeljük a szervereinken történő verziónkénti lekéréseket, így például a v14.x sorozat még mindig megkapja az általános frissítéseket, bár alkalmazáskiegészítéseket már nem készítünk erre a változatra.

A szükséges rossz ami nekünk jó

Elsősorban azt kell megértenünk, hogy hibátlan és tökéletes szoftver nincs. A szoftverekben – az operációs rendszerben is – előforduló hibákat utólag, szoftver-frissítésekkel lehet javítani. Azt viszont tudnunk kell, hogy a frissítési folyamat kritikusabb és veszélyesebb – így annak elkészítése is – sokkal bonyolultabb feladat, mint egy-egy alkalmazást elkészíteni a rendszerhez. Egy hibás frissítés akár az egész rendszer használhatatlanságát is okozhatja, ezért mindig körültekintően kell eljárnunk.

Tehát a rendszerünk frissítése nem ellenünk, hanem értünk van!

Értesítés a frissítésekről

Van tovább is, de a teljes tartalom olvasásához be kell jelentkezned...

Hibajavítások

Ha hibás működést tapasztalsz és az adott program frissítése sem oldotta meg a problémát, akkor valószínűleg a rendszereden van a probléma és nem az adott szoftverben. Ehhez nézd meg a hibaelhárítás szócikket a tudástárban vagy érdeklődj a felhasználói csoportban a Facebook-on!

Hozzászólások lezárva

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem