Skype: blackpanther.hu info@blackpanther.hu

Regisztráció

Regisztráció

Szerző: Adminisztrátor

Új fiók létrehozása

Újra és újra számtalan fals információt olvashattunk, ezért úgy gondoljuk, hogy rá kell világítanunk pár tényre:

 • Ez a weboldal maga a gyártó, és nem egy külföldi gyártó (pl.: Canonical>Ubuntu) magyar közösségi képviseletének weboldala, mint például az ubuntu.hu.
 • Ez nem hagyományos értelemebe vett, vagy máshonnan ismert közösségi oldal, nem is volt és nem is itt lesz. Az itt van.
 • Te magad is kialakíthatsz ilyen magyar közösséget, közösségi oldalt, ha szükséged van rá, nem mi fogjuk ezt helyetted megtenni.
 • Ezen az oldalon regisztrált felhasználónak lenni nem egy lehetőség, hanem egy érdem. Ezzel kívánjuk felszámolni a “Linux-os bohóckodásokat”, és kitüntetni azokat akik már huzamosabb ideje használják a rendszert. További részletek alul.
 • Az alkalmazás raktár programja mindig a legújabb változathoz készülnek (16.2SE) ! Nem kaphatsz regisztrációt egy régi változathoz, mert nem úgysem fognak menni a programok, csak bajt okozol magadnak.

Tehát saját fiókod ezen az oldalon az alábbi módon lehet, amivel majd eléred a zárt tartalmat: 

(Fontos tudnod, hogy: a felhasználóink töredéke igényli csak a saját fiókot, mert a rendszer teljes körben használható regisztráció nélkül is, illetve jó tudnod azt is, hogy a fiókregisztráció a blackPanther OS felhasználónak ingyenes, mint ahogy eddig is az volt!

Látogass el a weboldal használatával kapcsolatos ABC-SZF oldalra és olvasd el.

1.) Telepítened kell egy blackPanther OS-t egy fizikai számítógépre. /Virtuális gépben futtatott blackPanther OS esetén nincs lehetőség a fiókregisztrációra itt./

2.) A fiókregisztrációhoz a blackPanther hitelesítő-appletet vagy az alábbi programot tudod majd használni.

 • a.) A hitelesítő-appet csak 30 nap használat után jelenik meg (fejlesztés alatt) a tálcán az óra mellett.
 • b.) Hitelesítő alkalmazással (kizárólag csak 30 nap aktív használat után érdemes futtatni!)
  – töltsd le a hitelesítő programot innen
  – tömörítsd ki a saját könyvtáradba
  – kattints a “start” nevű ikonra
  – kövesd a hitelesítő rövid utasításait
  – küldd el email-ben a DAT állományt.

Légy naprakész! Mindig az aktuális verzióval igénylej regisztrációt, a korábbi verziók által generált adatokat nem dolgozzuk fel.

Olvasd el mielőtt letöltöd!

 • Ha csak telepítetted a blackPanther OS-t de nem használtad a rendszert, felesleges elvégezned a regisztrációs lépéseket a 31. napon.
 • Ha az ellenőrzésen nem feleltél meg, kapsz újra 30 napot, hogy megismerkedj a rendszerrel és dönts, hogy szükséged van-e rá.
 • A jövőben nem válaszolunk olyan regisztrációs levelekre, amelyek nem felelnek meg az oldalon leírt regisztrációs feltételeknek. (téged nem érdekel mi van ide írva – mert nem olvastad el -, bennünket sem fog érdekelni a leveled)
 • Azok a felhasználók akik manipulált regisztrációs állománnyal próbálkoznak, automatikusan kizárják magukat a regisztrációból.

“blackPanther OS User-validator” letöltése user-validator-1.2.tar – Letöltve 306 alkalommal – 50 KB

Magyarázat

Ez a weboldal a hivatalos oldala a blackPanther OS-nek, nem közösségi oldal, nem közösségépítő oldal.  Hitelesített blackPanther OS regisztrált felhasználó az oldalunkon csak és kizárólag az lehet, aki ezt a rendszert életvitelszerűen használja, ellentétben minden más Linux rendszerrel. Hogy miért? Mert azt tapasztaltuk, hogy az emberek nagyon sokat beszélnek a különböző alternatív rendszerekről de valójában egyikük se használja őket, bohóckodáson kívül. Mi az időnket nem azért töltjük el ezzel a rendszerrel, hogy újabb játékot  adjunk az unatkozó embereknek – bár ezt is megtehetik regisztráció nélkül -, hanem azért, hogy egy másik állandó operációs rendszert biztosítsunk. Az oldal zárt tartalmai elérhetőségét kizárólag a hitelesített felhasználók számára tartjuk fenn, ezzel is segítve, megtisztelve őket. Mi elfogadjuk, hogy ez neked nem felel meg, ebben az esetben egyszerűen zárd be a weboldalt és keress fel bátran más alternatívát, vagy:

ha kérdésed van, bármilyen egyéb segítségre, további információra van szükséged, a felhasználóinktól kaphatsz itt:  facebook.com/groups/blackPantherOS

A felhasználói közösségi weboldalt itt találod: blackpantheroshogyan.blogspot.com  , amennyiben elég kitartó vagy, bármikor szabadon elindíthatod a saját közösségedet, csoportodat. Mi ebbe addig nem szólunk bele amíg a segítségünket nem kéred.

Az aktivált fiókok azonnal törlésre kerülnek erről az oldalról, ha a hitelesített fiók szabályait megszegik.

Van Facebook oldalunk is, hírekkel, értesítésekkel

Megnézem

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match